V več kot 80-ih Mercatorjevih poslovalnicah vam ponujamo rešitev za popestritev vaših kuharskih receptov. Jedi vam namreč z našo pomočjo ni treba zmeraj pripravljati v celoti, saj lahko v Mercatorjevih toplotekah izbirate med številno ponudbo. Toploteke večinoma  ponujajo pečene mesne izdelke – cele piščance, kose piščancev, rebra, krače, mesni sir, lazanja, pohan sir – ki jih lahko izvrstno kombinirate z vašo najljubšo prilogo ali solato.

Toploteka

Mercator

V več kot 80-ih Mercatorjevih poslovalnicah vam ponujamo rešitev za popestritev vaših kuharskih receptov. Jedi vam namreč z našo pomočjo ni treba zmeraj pripravljati v celoti, saj lahko v Mercatorjevih toplotekah izbirate med številno ponudbo. Toploteke večinoma ponujajo pečene mesne izdelke – cele piščance, kose piščancev, rebra, krače, mesni sir, lazanja, pohan sir – ki jih lahko izvrstno kombinirate z vašo najljubšo prilogo ali solato.

Spomladi in poleti vam ne bo treba skrbeti za pripravo piknika v zadnjem trenutku, saj boste pri nas našli tudi jedi iz žara – čevapčiče, pleskavice, ocvrte lignje, paniran sir, pečen krompir. Po okusnih jedeh si vas bodo zapomnili  daleč naokoli.

Ker vemo, da so v jesenskem in zimskem času jedi na žlico priljubljene velikemu številu naših kupcev, vam v hladnejših mesecih ponujamo odličen golaž, bograč, sarmo, segedin ali joto.

Za tiste malo bolj izbirčne, pa pripravimo tudi jedi po naročilu. Ponudba se zmeraj prilagaja kupcem, zato bomo veseli vsakega vašega predloga.

Pa dober tek!