Image description
Prestižno kulinarično razvajanje Mercator

Poznate recept za odlično druženje in pripravo okusnih jedi, ki bi vam jih zavidali mnogi? Ne? Niste bili z nami? Torej, potrebujete: vrhunskega kuharja, kar Andrej Kuhar, prvi slovenski kuhar, ki se ponaša z Michelinovo zvezdico, zagotovo je, štiri simpatične, zgovorne in dobro razpoložene bralce Nike, ljubiteljico vsega lepega in dobrega Mojco Mavec, vrhunsko linijo izdelkov Mercator Premium in seveda odlično okolje Mercatorjeve restavracije Romansa 1971.

V družbi simpatične in zgovorne Mojce Mavec ter vrhunskega kuharja Andreja Kuharja, ki svoje kuharske skrivnosti in neomejeno znanje brez zadržkov  deli tudi z mladim kadrom, smo se lahko prepričali o odličnosti izdelkov linije Mercator Premium. Naše brbončice so se razvajale ob harmoniji začimb in nekaterih izdelkov  Mercator Premium, med katerimi lahko najdemo številne sladke dobrote in izdelke, ki vsakdanjim ali slavnostnim obrokom dodajo gurmanski pridih. Izdelkom Mercator Premium je naklonjena tudi naša tokratna gostja Mojca Mavec, ki zna ceniti kakovost in  tudi izbrano geografsko poreklo hrane. »Vesela sem, da lahko med izdelki iz linije Mercator Premium najdem tudi nanoški sir, ki je nekaj posebnega,« je povedala Mojca Mavec.

Ker so bili recepti, ki jih je pripravil Andrej Kuhar, precej zahtevni, predvsem v smislu priprav, je bilo tokrat manj dela za kuhinjskim pultom, kot so si naši izžrebani bralci želeli. So pa bili zato deležni kratkega uvodnega predavanja o recepturi, ki jo je posebej za to priložnost »spesnil« kuhar. Zagotovo predstavlja užitek že samo opazovati harmonijo Andreja Kuharja in njegove ekipe, ki z njim vsak dan kuha v priznani restavraciji Maksim. Seveda se je odlično izkazala tudi Mojca Mavec, ki je kaj hitro spoznala, da velja enaka natančnost pri serviranju hrane na krožnik  kot pri sami kuhi.

Ker je linija izdelkov Mercator Premium tudi odlična izbira za obdarovanje, je Mercator ob tej priložnost obdaril  naše izžrebane bralce.  Pred odhodom so namreč v dar dobili nekaj izdelkov iz linije Mercator Premium  in seveda nekaj znanja, ki jim ga je podal Andrej Kuhar.

Opis slike

Opis slike

Opis slike

Sorodni recepti

Nazaj na vrh